Διάβασαν {TS} και… αποθέωση και καταξίωση για τα τρομερά μωρά της Νέας Σαλαμίνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διάβασαν {TS} και… αποθέωση και καταξίωση για τα τρομερά μωρά της Νέας Σαλαμίνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με το πέρας του νικηφόρου αγώνα της Νέας Σαλαμίνας επί της Δόξας Κατωκοπιάς, όπου αγωνίστηκαν και Κύπριοι παίκτες για την ομάδα της Αμμοχώστου, υπήρξε ανάρτηση από την Ακαδημία των «ερυθρολεύκων» κλιμακίου Λεμεσού, κοινοποιώντας φυσικά το θέμα της ιστοσελίδας μας με τίτλο «Απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους μικρούς της Νέας Σαλαμίνας», όπου αναφέρει:

«ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΦΑΝΕΛΛΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.(ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ-ΚΩΣΤΗ-ΣΙΑΘΑΣ-ΧΚΩΣΤΑΝΤΗ-ΣΕΡΓΙΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΜΕΣΙΟΣ)
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE